Thursday, February 23, 2012

A pornóért joggal jár lenézés?

„Hallottad, hogy Vera pornózik?” – kérdezte egyik látens valóságshow-néző a másikat december elején, amikor kiderült: a kötekedős lány egy erotikus szereplőválogatáson bizony alig hagyott testnyílást szárazon. Ez már történelem, a jelen pedig merő bűnbánat. De tényleg vezekelni kell-e ilyesmiért a huszonegyedik században?

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Sunday, February 5, 2012

Minden naiv lakjon jól!

A Való Világ játékosai könnybe lábadt szemekkel bámulták a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány tavalyról megmaradt kampányfilmjét, a tévénézők pedig remegő kézzel nyúltak a telefon után, hogy ismét emelt díjas SMS-ekkel segítsenek a leszakadt társadalmi réteg alultáplált csemetéinek.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Friday, January 27, 2012

VV Fecót asszimilálja az RTL Klub

„Shavale, romale” stílusú szófordulatok sokasága, heves gesztusok tömkelege, a jóisten sűrű említése, jellegzetes hanghordozás és megannyi apróság tanúskodik a Való Világ szereplőjének roma identitásáról. Már ha a csatorna bevágja ezeket az esti összefoglalóba. Érdekes, hogy többnyire roppant mérsékelt formában szokta.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Tuesday, October 11, 2011

Itt a webkettes bulvár

Egyik legújabb celebünk expasija előbb közölte a szakítást a hölgy hivatalos Facebook-oldalán a rajongókkal, mint magával az érintettel. Majd készített egy csoportot, hogy privát SMS-eket és fotókat tegyen közzé mindenkinek, aki kíváncsi rá. Hiába kommentelt be az egykori anyósjelölt, hogy ennyire azért mégsem kellene lejáratni a lányát…

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Sunday, September 18, 2011

A Való Világ is kultúra

Az ókori Róma gladiátorai olyan ceremóniákon küzdöttek meg az arénában, mint az RTL Klub hősei. Csak ők nem riszáltak Lady Gaga slágerére egy rövid szpotban, nem készült róluk gondosan megrendezett bemutatkozó kisfilm, és nem hívták magukat hetyke előtaggal például VV Claudiusnak.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!