Monday, April 21, 2014

Kilométerek a jégesőben

futas-esoben-featured

Ütemesen cuppog a cipőm az ázott salakon. A viharos szél jégdarabokat vág hozzám; vagdalják az arcom. Alig látok a sűrű esőfüggönyben, valami mégis hajt: menni kell előre. A pálya néhány méteres fedett szakaszán emberek állnak, tapsolnak valakinek. Érzem, hogy tök hülye vagyok, amiért ellentmondok a józan észnek. Nem érdekel. Én csak megyek.

Follow @temptercat

„Ilyen időben futni, ez igen!” –…

View On WordPress

Sunday, January 19, 2014
Módszerem, a belső hang diétaVan saját személyi edződ, dietetikusod, stylistod, sőt pszichológusod és alternatív gyógyászod is.…View Post

Módszerem, a belső hang diéta

Van saját személyi edződ, dietetikusod, stylistod, sőt pszichológusod és alternatív gyógyászod is.…

View Post

Monday, August 6, 2012

Bajnok nemzetet nevelnek heti öt tesivel

„Ha mindennap mozgok, jobban érzem magam a bőrömben” – hallatszott a majdnem mutáló fiúcska hangja a tévében. A tizennégy éves Kitti elkerekedett szemekkel meredt a képernyőre, mert nem tudta, hogy sírjon vagy nevessen a mindennapos testnevelést dicsőítő kisfilmen.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Thursday, April 5, 2012

Báj-báj, háj!

„A hájasok mániája, hogy mindig melegük van” – magyarázza az egyik, majd ideges mozdulattal bezárja az ablakot, amit fél perce nyitottam ki. Folyik rólam a víz, a sértést már föl sem veszem. A szóról egyébként is a sertés jut eszembe. „Röff-röff, koca!” – tódítja a másik, és gusztustalan torokhanggal tetézi.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!