Saturday, October 26, 2013
Rékasi a kereszten, Pikali meg alattaRékasi Károly egy megkergült középkorú férfi, aki a farka után menve kilépett a közel harmincéves…View Post

Rékasi a kereszten, Pikali meg alatta

Rékasi Károly egy megkergült középkorú férfi, aki a farka után menve kilépett a közel harmincéves…

View Post

Saturday, August 24, 2013
A Palácsik lány esete a patinás szivarralApukám éppen annyival idősebb nálam, mint Vajna Tímeánál újdonsült férje, Andy. Ez számszerűsítve…View Post

A Palácsik lány esete a patinás szivarral

Apukám éppen annyival idősebb nálam, mint Vajna Tímeánál újdonsült férje, Andy. Ez számszerűsítve…

View Post

Saturday, August 3, 2013
Bőség, gazdagság és irigység a király lányának esküvőjénÉrdekházasságot, birtokegyesítést, vagyonhalmozást, politikai indíttatást szokás emlegetni Orbán…View Post

Bőség, gazdagság és irigység a király lányának esküvőjén

Érdekházasságot, birtokegyesítést, vagyonhalmozást, politikai indíttatást szokás emlegetni Orbán…

View Post

Sunday, August 12, 2012

Merida, a szingli Disney-hercegnő

Hol vannak már a klasszikus királyi sarj lánykák, akik egy kiadós megmentésért cserébe örömmel adják kezüket a fehér lovon érkező, jóképű idegennek? A „Merida, a bátor” című modern mesében a hapsik iszonyúan nyomik, de ez nem baj, mert a főhős úgyis független akar maradni.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Sunday, February 26, 2012

A házasság előtt szexelőket lelövik, ugye?

A hatalom szemfüles gardedámként akar mellénk szegődni az ágyban: legszívesebben erényövet adna a lányokra, görcsöt kötne a fiúk pélójára, a homoszexualitást pedig csírájában fojtaná el. A Magyar Családtudományi Társaság szerint életenként egy partner bőven elég, de vele is csak házasságban szabad paráználkodni.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Friday, December 16, 2011

Az esküvő a televíziózás új dugása

Őrjítően izgalmas péntek este elé nézünk: egyszerre fogad majd egymásnak örök hűséget Fecó és Angéla az RTL Klubon, illetve az ÖsszeEsküvők győztes párosa a TV2-n. Igaz, valószínűleg mindkét menyegző kamu lesz, de ez csöppet sem zavar minket. A lényeg, hogy meghatottan törölgethetjük a könnyeinket otthon.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Sunday, October 23, 2011

Iskolában tanulható a házasság?

Drámaian csökken a népesség, ezért jobb, ha a középiskolások tantárgyi keretek között sajátítják el, milyen a felelős párkapcsolat és családi élet. A KDNP, amely a konzervatív-vallásos értékek védelme helyett a parlamenti piálás megtartása mellett érvelt a közelmúltban, ismét elemében van.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Sunday, August 21, 2011

Két kattintással amerikai férjet szerezhetsz

„Ne csodálkozzon, ha magyar származású felesége meztelenül flangál a lakásban, vagy lesmárolja önt nyilvánosan!” – figyelmeztet a portál, amely hazai hölgyeket ajánl tengerentúli uraknak. Előbbiek ingyen regisztrálhatnak. Én is megtettem álnéven, és kiderült, hogy van olyan ismerősöm, aki komolyan „dzsentlémenekre” pályázik.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!