Tuesday, August 27, 2013
Kapni és elfogadni„Tessék. Ha hamarabb érnél haza, mint én…” – mondta a barátaimegyike, s azon kaptam magam, hogy…View Post

Kapni és elfogadni

„Tessék. Ha hamarabb érnél haza, mint én…” – mondta a barátaimegyike, s azon kaptam magam, hogy…

View Post

Monday, June 25, 2012

Az elgázolt ikrek szülei a hülyék?

„A babák szüleit hibáztatja a gázoló” – ordítja a vérlázítónak szánt szalagcím, leplezetlenül követelve, hogy gyűlöljük együtt azt a 63 éves nőt, aki elsodort autójával Érden egy ikercsecsemőket szállító babakocsit. Én inkább sajnálom szegényt.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Thursday, April 5, 2012

Báj-báj, háj!

„A hájasok mániája, hogy mindig melegük van” – magyarázza az egyik, majd ideges mozdulattal bezárja az ablakot, amit fél perce nyitottam ki. Folyik rólam a víz, a sértést már föl sem veszem. A szóról egyébként is a sertés jut eszembe. „Röff-röff, koca!” – tódítja a másik, és gusztustalan torokhanggal tetézi.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Tuesday, March 27, 2012

Móricka két apukája

Szlovéniában arról népszavaztak vasárnap, hogy megadják-e az örökbefogadás lehetőségét a meleg pároknak. Bár az előrejelzések borítékolták a liberális győzelmet, mégis elutasító társadalmi válasz született. De a voksolók negyvenöt százaléka támogatta az ötletet. Magyarországon vajon milyen eredményt hozna ugyanez?

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Sunday, December 25, 2011

Oszd meg a nyomort a Facebookon!

Összevert gyerekek és megkínzott állatok képei üdvözölnek minden belépéskor. Az egyiknek petárdát dugtak az orrába, a másikat elütötték, a harmadikat jól helybenhagyták, némelyikkel pedig mindez sorban megtörtént. Ti pedig a brutalitás elleni harc önjelölt védőangyalaiként tucatjával teszitek közzé a véres bűntettek bizonyítékait.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Saturday, December 10, 2011

Dolgozz ingyen, hogy jobb legyen!

A munkanélküliség csökkentésében is segíthet az önként végzett, ingyenes meló – legalábbis a Nemzeti Erőforrás Minisztérium így gondolja. A cél, hogy minimum a lakosság harmada kivegye a részét a társadalmi felelősségvállalásból. Tehát ha elmész az idősotthonba, és Joli nénit megtologatod oda-vissza, akkor Magyarország jobb hely lesz.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!