Sunday, January 19, 2014
Módszerem, a belső hang diétaVan saját személyi edződ, dietetikusod, stylistod, sőt pszichológusod és alternatív gyógyászod is.…View Post

Módszerem, a belső hang diéta

Van saját személyi edződ, dietetikusod, stylistod, sőt pszichológusod és alternatív gyógyászod is.…

View Post

Tuesday, May 21, 2013
Mindenmentes diéta, a hosszú élet titkaMázlista vagyok, kérem szépen. Ismerőseim jelentős része ugyanis életmódguru lett. Elég belépnem a View Post

Mindenmentes diéta, a hosszú élet titka

Mázlista vagyok, kérem szépen. Ismerőseim jelentős része ugyanis életmódguru lett. Elég belépnem a

View Post

Wednesday, May 2, 2012

Kilóg a pelenka a rövidnadrágból

„Jézusmária, kilátszik a combom!” – állapítottam meg roppant bölcsen, miután belebújtam életem első farmersortjába. Úgy éreztem magam, mint egy gyermek, aki utólag szégyelli magát, mert evidenciára csodálkozott rá. És előre is, hiszen a következő perc őszinte kétségbeeséssel töltött el, noha másnak természetes lett volna. Ki kellett lépnem benne az utcára.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Thursday, April 5, 2012

Báj-báj, háj!

„A hájasok mániája, hogy mindig melegük van” – magyarázza az egyik, majd ideges mozdulattal bezárja az ablakot, amit fél perce nyitottam ki. Folyik rólam a víz, a sértést már föl sem veszem. A szóról egyébként is a sertés jut eszembe. „Röff-röff, koca!” – tódítja a másik, és gusztustalan torokhanggal tetézi.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Saturday, March 24, 2012

Fogyókúra interaktív módra

Miután nem használt a citromdiéta és a Beyoncé-étrend, sőt, a reggeli mellé elmajszolt, méretes szeletnyi csokitorta sem hozott eredményt, Malvin eldöntötte, hogy fogyókúrás blogot indít. Gyorsan készített magáról néhány fürdőruhás „előtte” fotót, amelyek láttán bánatában rögtön a keksz után nyúlt.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!