Friday, January 31, 2014
Pezsgő délben és este – egy kis hétköznapi életművészet„Szagos” mozi, házi bodzapezsgővel induló ebéd, baráti beszélgetések hada, gigantikus…View Post

Pezsgő délben és este – egy kis hétköznapi életművészet

„Szagos” mozi, házi bodzapezsgővel induló ebéd, baráti beszélgetések hada, gigantikus…

View Post

Wednesday, December 11, 2013
Coming Out – gyógyítható álhomárság a filmvásznonKedves, vicces és szórakoztató a Coming Out. Csak éppen a melegek világához nincs köze, pedig…View Post

Coming Out – gyógyítható álhomárság a filmvásznon

Kedves, vicces és szórakoztató a Coming Out. Csak éppen a melegek világához nincs köze, pedig…

View Post

Sunday, August 12, 2012

Merida, a szingli Disney-hercegnő

Hol vannak már a klasszikus királyi sarj lánykák, akik egy kiadós megmentésért cserébe örömmel adják kezüket a fehér lovon érkező, jóképű idegennek? A „Merida, a bátor” című modern mesében a hapsik iszonyúan nyomik, de ez nem baj, mert a főhős úgyis független akar maradni.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Monday, July 23, 2012

Tömeggyilkos lett a Szomorú szamurájból

Hatéves voltam, amikor Kozso importálta az „ámokfutó” szót a kis életembe. Több mint egy évtizedig a szeretet popipari nagykövetének Szomorú szamuráj-szerű szerzeményei jelentették számomra az ámokfutást. Aztán ezek lecserélődtek tömeggyilkosokra, családirtókra és egyéb csuda fajzatokra.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Saturday, November 19, 2011

Tesco gazdaságos Hajnalhasadás

Fehérre meszelt fejű vámpírok, elcseszett számítógépes grafika miatt fura pofájú farkasok, komédiába torkolló rémálom és hatodikosoknak szánt biológiai oktatófilmbe illő sejtmozgolódás. Ez a Hajnalhasadás első része, amiről még jelen pillanatban sem tudom, megér-e egy cikket.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!