Monday, September 1, 2014

Nyugodtan lehet erőszakolni a gólyatáborban

Nyugodtan lehet erőszakolni a gólyatáborban

nemi-eroszak-femen-tempty-featured

Bizony, nyugodtan! A közvélemény látatlanban, egy szűkszavú rendőrségi hír el(nem)olvasását követően megállapította: tökmindegy, hiszen minden mai kiscsaj kurva. Tehát az áldozat is csak meggondolhatta magát, miután a feltételezett drogmámorból kijózanodva ráébredt, hogy nem is akkora Adonisz az előző esti választottja.

Follow @temptercat

Vallom és vállalom, hogy aki kiáll a sarokra, nekem ne…

View On WordPress

Tuesday, August 5, 2014

A hollófekete lélekguru esete

A hollófekete lélekguru esete

hollo-featured-tempty

Tegyük fel, hogy van az életedben valaki, aki rengeteget ír és beszél a szeretetről, az elfogadásról, meg minden lelki-szellemi jóról. Elhiszed, hogy előtted jár az úton. De egyszer csak történik valami, amitől két perc alatt kifordul önmagából. Mintha szatír lenne a télapóból. Neked pedig rá kell döbbenned: téged is a földbe döngölne, csak hogy a saját büszkeségét mentse.

Follow @temptercat

Sokf…

View On WordPress

Tuesday, October 29, 2013
Jézust gyilkolják az egyetemi hittanórán„Faszt érdekes, bazmeg! Bejön egy csuhás és magyaráz! Arról, hogy Jézus él meg minden…” – sommázta…View Post

Jézust gyilkolják az egyetemi hittanórán

„Faszt érdekes, bazmeg! Bejön egy csuhás és magyaráz! Arról, hogy Jézus él meg minden…” – sommázta…

View Post

Saturday, October 26, 2013
Rékasi a kereszten, Pikali meg alattaRékasi Károly egy megkergült középkorú férfi, aki a farka után menve kilépett a közel harmincéves…View Post

Rékasi a kereszten, Pikali meg alatta

Rékasi Károly egy megkergült középkorú férfi, aki a farka után menve kilépett a közel harmincéves…

View Post

Sunday, July 28, 2013 Saturday, July 6, 2013
Enyém, tiéd, mindenkié – a tulajdonról másképpEl tudod képzelni, hogy a főút menti zöldséges elzáratlanul, elkerítetlenül és őrizetlenül hagyja a…View Post

Enyém, tiéd, mindenkié – a tulajdonról másképp

El tudod képzelni, hogy a főút menti zöldséges elzáratlanul, elkerítetlenül és őrizetlenül hagyja a…

View Post

Monday, June 4, 2012

A mocsárban nem mindig fizetnek

A média távolról pálmafás lagúna, közelről viszont rothadó mocsár, amiben jó néhány varangy úszkál. Hiába a benne eltöltött évek és a tűrhető állatismeret, bármikor adódhatnak kellemetlen helyzetek. Ilyen például, ha az elvégzett munkáért nem fizetnek.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Sunday, February 26, 2012

A házasság előtt szexelőket lelövik, ugye?

A hatalom szemfüles gardedámként akar mellénk szegődni az ágyban: legszívesebben erényövet adna a lányokra, görcsöt kötne a fiúk pélójára, a homoszexualitást pedig csírájában fojtaná el. A Magyar Családtudományi Társaság szerint életenként egy partner bőven elég, de vele is csak házasságban szabad paráználkodni.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Thursday, February 23, 2012

A pornóért joggal jár lenézés?

„Hallottad, hogy Vera pornózik?” – kérdezte egyik látens valóságshow-néző a másikat december elején, amikor kiderült: a kötekedős lány egy erotikus szereplőválogatáson bizony alig hagyott testnyílást szárazon. Ez már történelem, a jelen pedig merő bűnbánat. De tényleg vezekelni kell-e ilyesmiért a huszonegyedik században?

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!