Tuesday, January 28, 2014
Aki szarból származik, abban is marad„Békéscsabán élek, egy szar, lepra, semminek nem mondható kis városban” – nyammogta a saját…View Post

Aki szarból származik, abban is marad

„Békéscsabán élek, egy szar, lepra, semminek nem mondható kis városban” – nyammogta a saját…

View Post

Thursday, February 23, 2012

A pornóért joggal jár lenézés?

„Hallottad, hogy Vera pornózik?” – kérdezte egyik látens valóságshow-néző a másikat december elején, amikor kiderült: a kötekedős lány egy erotikus szereplőválogatáson bizony alig hagyott testnyílást szárazon. Ez már történelem, a jelen pedig merő bűnbánat. De tényleg vezekelni kell-e ilyesmiért a huszonegyedik században?

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Sunday, February 5, 2012

Minden naiv lakjon jól!

A Való Világ játékosai könnybe lábadt szemekkel bámulták a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány tavalyról megmaradt kampányfilmjét, a tévénézők pedig remegő kézzel nyúltak a telefon után, hogy ismét emelt díjas SMS-ekkel segítsenek a leszakadt társadalmi réteg alultáplált csemetéinek.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Friday, January 27, 2012

VV Fecót asszimilálja az RTL Klub

„Shavale, romale” stílusú szófordulatok sokasága, heves gesztusok tömkelege, a jóisten sűrű említése, jellegzetes hanghordozás és megannyi apróság tanúskodik a Való Világ szereplőjének roma identitásáról. Már ha a csatorna bevágja ezeket az esti összefoglalóba. Érdekes, hogy többnyire roppant mérsékelt formában szokta.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Friday, January 6, 2012

VV Gergő, téged utál minden magyar nő!

Bár az alfahím az év első napján kiesett a Való Világból, mégis a hírek porondján tudott maradni. Az RTL Klub az esti összefoglalók gondos összeállításával ugyanis elérte, hogy valamennyi lány, nő és asszony azt a Józsit, Bélát, Janit, Lacit vagy Bandit lássa benne, aki valaha megkeserítette az életét.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!

Friday, December 16, 2011

Az esküvő a televíziózás új dugása

Őrjítően izgalmas péntek este elé nézünk: egyszerre fogad majd egymásnak örök hűséget Fecó és Angéla az RTL Klubon, illetve az ÖsszeEsküvők győztes párosa a TV2-n. Igaz, valószínűleg mindkét menyegző kamu lesz, de ez csöppet sem zavar minket. A lényeg, hogy meghatottan törölgethetjük a könnyeinket otthon.

A teljes cikket a tempty.hu-n olvashatod, katt ide!